Mens en milieu staan
centraal in ons handelen.

Wie levensmiddelen produceert of verhandelt, draagt een bijzondere verantwoordelijkheid voor mens en milieu. We gaan deze taak graag aan en werken dag in dag uit om bij de productie zo veel mogelijk bronnen te sparen en de sociale standaarden te verbeteren.

Maatschappelijke
verantwoordelijkheid
aanvaarden.

In de voedselproductie werken mensen voor mensen. Bij de selectie van onze leveranciers en in onze dagelijkse samenwerking met hen streven we dan ook altijd naar duurzame verbeteringen in de arbeidsomstandigheden ter plaatse en in de sociale normen. Dat geldt ook voor onze gemotiveerde medewerkers, die zich identificeren met onze bedrijfsdoelstellingen en onze hoge kwaliteitsverwachtingen.

Duurzaam denken
en doen.

Milieuvriendelijke productie en efficiƫnte toeleveringsketens bieden optimale voorwaarden om kostbare hulpbronnen te sparen en te behouden. In samenwerking met onze partners streven we daarom continu naar het optimaliseren van productie- en logistieke processen. Hiervoor zijn veel kleine maatregelen nodig, die in totaal een groot effect hebben. Hier werken we elke dag aan.