De handelspartner voor groente en fruit.

OGL Quality Services is een dochteronderneming van OGL Food Trade, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1987. In de loop der jaren heeft de groep haar geografische aanwezigheid uitgebreid en is momenteel actief in Duitsland, Nederland, Italië, Griekenland, Polen en de VS.

Kwaliteit vanaf
het begin.

Om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van foodretailers, is de compromisloze kwaliteitsborging van onze producten in de hele toeleveringsketen onze topprioriteit. Dit is het doel dat we elke dag bereiken. Onze aanwezigheid in Nederland is een van de instrumenten om aan deze eisen te voldoen.

Mensen en het milieu staan centraal in ons handelen.

Wie levensmiddelen produceert of verhandelt, draagt een bijzondere verantwoordelijkheid voor mens en milieu. We gaan deze taak graag aan en werken dag in dag uit om bij de productie zo zuinig mogelijk om te gaan met bronnen en de sociale standaarden te verbeteren.

Gegarandeerd verse groenten en fruit.

OGL biedt een verscheidenheid aan groente en fruit, noten en gedroogde vruchten van geselecteerde kwaliteit. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers waarmee we al jaren werken, en uitgekiende logistieke processen, worden de goederen altijd vers geleverd.

Vacatures voor sollicitanten met een passie voor versheid.

Bij OGL Quality Services werken mensen met passie voor vers voedsel die geloven in kwaliteit en duurzaamheid. Wil je hier deel van uitmaken? We ontmoeten je graag!